Wanthanas er en Thai Take-away restaurant, men vi gør tingene lidt anderledes…

Smagen er i fokus, ligesom vores brug af friske råvarer. Vores retter er ofte komplekse med brug af originale thai grøntsager, krydderier og urter, der gør godt for smagsløgene og kroppen. Vi laver selv vores karrypasta med saft og kraft. Vores retter er ”håndlavet” ofte med ingredienser, der ligeledes er hjemmelavet. F.eks. laver vi, udover vores karrypasta, også marinaden til kyllinge satay og kyllingevingerne. Vi ”hjemme-sylter” vores agurker, som du får med når du bestiller en af de to retter. Vi laver også vores egen peanutsauce, vores egen fond, vores egne forårsruller, wantons og meget mere…

Herunder kan du læse vores mission og vision for Wanthana’s Thai Kitchen:

Mission:

Vi er omhyggelige og serverer kun mad i høj kvalitet. Vi serverer den med et smil og giver vores gæster en super oplevelse fra de bestiller til de har spist op. Vi udvikler løbende vores opskrifter med fokus på smag og sundhed.

Vision:

Vi er vores gæsters foretrukne spisested gennem servicering og servering af mad i høj kvalitet. Vi vil uddanne og udbrede viden omkring det thailandske køkken, samt vi vil udbrede kendskabet til de råvarer vi bruger og de positive virkninger de har på kroppen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen