Forårsruller: Det må da være simpelt?
Nej, ikke helt!
Det er ikke fordi vi vil offentliggøre vores opskrifter, men vi vil gerne fortælle lidt om hvordan vi laver vores mad. For mange er forårsruller indbegrebet af asiatisk mad. Du finder forårsruller i Thailand, Laos, Malaysia, Vietnam, Kina og mange flere lande. Det er en simpel spise… eller er det?
Dejen i en forårsrulle er en filodej. Den består af hvedemel, vand, kokosolie og salt. Så langt så godt…Hvad man fylder i en forårsrulle varierer ikke kun fra land til land, men også fra kok til kok. Her får du vores ingredienser – dog uden mængdeangivelser 🙂
Glasnudler
Hakket kylling
Pandanblade
Vandkastanjer
Peber
Hvidløg
Koriander rod
Gulerod
Spidskål
Østerssauce
Soya
Sukker
Vi laver naturligvis også vegetar forårsruller uden kylling.